9-es lakhely

 

A humanitárius hely. Minden a jótékonykodásról, az adakozásról szól. Az energiák elősegítik a kreativitást, a spiritualitást, az önzetlenséget és a megbocsájtást. A ház személyisége támogatja a világmegváltó tevékenységeket. Az itt élő emberek vissza akarják adni mindazt a jót, amit ők is kaptak. A lelki fejlődéshez kiváló. Ha azonban te akarsz a középpontba lenni, akkor nem a megfelelő otthon a számodra. Ez az otthon a szeretetről, együttérzésről és elfogadásról szól. Ha saját érdekeid a legfontosabbak, akkor ne költözz ilyen számú lakhelyre. Megfelelő menedék, ha be akarod gyógyítani a múlt sebeit.

Előnyei: Csodálatos otthon számodra, ha mindened a humanitárius misszió. Lehetsz tanár, művész, tanácsadó, üzletember, zenész, emberbarát, vagy éppen önkéntes egy állatmenhelyen, a lényeg, hogy valamit meg akarsz osztani a világgal. Ez az otthon támogatja a lelki fejlődést.

Hátrány: Olyan otthon, ahol előfordulhat a veszteség, hisz a 9-es a befejezés, a változás száma. Itt megtapasztalhatod a személyes és lelki fejlődésedet, és ezt átélni nem mindig könnyű.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL