7-es lakhely

 

Az önismeret és a tűnődés helye ez a lakhely. A spirituális útkeresésről, az intuíció fejlesztéséről, az önismeretről szól. Olyan hely ahol mélyrehatóan tanulmányozhatsz valamit, vagy akár önmagad. Arra bíztatnak az energiák, hogy megtaláld a hitet magadban és másokban is, hogy időt szánj magadra, hogy többet megtudj a vágyaidról. Ha azonban gyakorlatias és anyagias vagy, akkor ez bizony nem a te világod. Ez az otthon a belső utazásra összpontosít, a gyakorlati és anyagi törekvéseket kizárja. Az energiák a karriernek és a bevételeknek nem kedveznek. Ügyelj ezért arra, hogy ne veszítsd el a kapcsolatot a külvilággal, a valósággal. Különösen hajlamos vagy erre, ha a 16-os karmikus szám jött ki elsőként.

Előnyei: Tökéletes otthon egy írónak, professzornak, tudósnak, bármiféle szaktekintélynek. Menedéket és alkotó helyet biztosít nekik. Azért figyelj arra, hogy ne szigeteld el teljesen magad a külvilágtól.

Hátrányai: Néha egyedül érezheted magad. Gondoskodj kellő társasági összejövetelről és nem leszel magányos. Nem megfelelő otthon a szenvedélyek rabjainak, hisz a 7-es a menekülés száma.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL