5-ös lakhely

 

Olyan otthon, ahol pihenhetsz és szórakozhatsz. A szórakozásról és a kalandról szól. Energiája elősegíti a sokoldalúságot, a rugalmasságot, az összes társas élvezetet és szabadságot. Arra ösztönöz, hogy teljes életet élj, hagyd el a félelmeidet, a keserűséget. Itt sokat tanulhatsz az elfogadásról, a változásról, a szabadságról. Ha stabil környezetre van szükséged ez nem a te helyed. A fontos törekvések, az előremenetel itt kizárva. Ha fő célod a jövőd megalapozása, akkor ne költözz ide. Az 5-ös szám azt is jelzi, hogy könnyedén túlzásba eshetsz az étel, ital, drog fogyasztás esetleg a szex terén. Lehet, hogy szenvedélybeteg vagy, ha ilyen otthonban élsz, különösen, ha 14-es szám jött ki elsőként.

Előnyei: Nagyszerű hely, ha vidámságra és energiára vágysz. Megismerheted itt a sokoldalúságod, érdekes emberekkel találkozhatsz.

Hátrányai: Néha úgy érezheted, hogy túlságosan pörög az élet. Nincs meg az egyensúly.
A gyermeked, ha ilyen otthonba nő fel, biztos, hogy számos iskolán kívüli tevékenységben részt vesz. Győződj meg arról, hogy az itt lévő energiák nem túl impulzívak neked.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL