Fizikai vagy gyógyító hatású empátia

 

Az ebbe a típusba eső emberek képesek érzékelni és átvenni mások testének energiáját és rezgéseit. Egyszerűen ösztönösen érzik, hogy mi történik a másikkal. Sok ember válik egyfajta gyógyítóvá, akár a hagyományos orvoslás, akár az alternatív gyógyászat terén. A fizikai empátiával bírók szinte „érzik” a vibrálást, amikor kezelnek valakit. Szó szerint „látják” azokat az energetikai blokkokat, amelyeket képesek megnyitni újra.

Ha ebbe a típusba esel, akkor érzékeled mások fizikai tüneteit, és a saját tested is hasonló tüneteket produkál. Mindez azonban akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. Ha bizonyos krónikus betegségekben szenvedsz, például fibromyalgia vagy autoimmun betegség áll fent, akkor meg kell erősíteni a saját energetikájukat és szükség esetén kikapcsolni ezt a képességet. Ha gyógyítani próbálsz, az is segíthet mindennek a megszűnésében.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL