Zöld - Szívcsakra

 

A szeretet és az együttérzés mindennek a lényege és alapja. A földdel való kapcsolatod, amikor elkezded megtalálni az egyensúlyt - ez az állapot vezet ahhoz, hogy egészséges emberi kapcsolataid alakulhassanak ki. A zöld szín energiája olyan, mint egy csodásan puha zöld mohapázsit. Ösztönösen együtt érzel az állatok, a természet és más emberek sorsával, ugyanakkor néha emiatt túlságosan sebezhetővé is válhatsz. Ha nem működik megfelelően ez a csakra, akkor a felsőtestben jelentkezhet fájdalom, szívproblémák léphetnek fel vagy csökkenhet a fizikai aktivitásod.

A szívproblémák megelőzése érdekében ügyelj az immunrendszered egészségére. Olykor hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat és túlzottan tökéletességre törekedni, de nagyon barátságos és szeretetteljes személyiség vagy.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL