Narancs - Szakrális csakra

 

A szakrális csakra az erőért és vitalitásért felel, mivel a narancs a Nap színe, és egy meleg szín. Ez a csakra a medence területén helyezkedik el, és a boldogságért is felel. A mindennapi életből és a fizikai tevékenységekből fakadó élmények létéért felelős. A narancsszín erőteljes lelki és fizikai erőt és energiát képvisel, így valószínűleg remekelsz a sportokban és más aktivitást igénylő tevékenységekben. Azonban ha ez a csakra nem működik megfelelően, meddőségi problémák, hátfájdalmak és a szexuális étvágy csökkenése tapasztalhatók.

Sajnos sokszor a nem megfelelő működés következtében akár öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok is eluralkodhatnak rajtad, ezért mindig ügyelj arra, hogy ez a csakra megfelelően működjön. Így észreveszed az élet örömeit és ajándéknak tekinted mindazt, ami körülvesz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL