2

 

Amennyiben a második párost tartod a legboldogabbnak, minden bizonnyal olyan ember vagy, aki reménytelenül romantikus, és hisz az örök szerelemben. Úgy érzed, mindkét embernek az a feladata, hogy a csillagokat is lehozza az égről azért, hogy a partnere boldog legyen. A kapcsolat nagyon értékes számodra a boldogság, az érzelmek és a kölcsönös erőfeszítések miatt, amelyek erősebbé teszik a közöttetek lévő köteléket. Akkor vagy elemedben, amikor szeretnek.

Az első párhoz képest jobban szereted kimutatni a világnak, hogy mennyire boldog és szerelmes vagy. Olyasmi érzés ez, mintha bele akarnád kiáltani a világba mindezt, és meg akarnád mutatni mindenkinek a szerelmed tárgyát. Bár ez olykor rosszul is elsülhet, mert néha mások fáradtak, vagy bosszúsak lehetnek a boldogságodra pillantva. El kell fogadnod, hogy a kapcsolatban nincs mindig romantika. Egy idő után ez természetes, szóval ezt is tartsd szem előtt.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL