1

 

Amennyiben az első párosra esett a választásod, akkor minden bizonnyal olyan ember vagy, aki úgy véli, hogy mindkét félnek meg kell maradnia külön egyéniségnek is, és tenniük kell egy kapcsolatért, ha mindketten boldogok akarnak lenni. Ez egy kétirányú utca. Te független vagy, és bárki mástól függetlenül is megállsz a saját lábadon. A kapcsolatot a kedvességre, a kényelemre és az együtt töltött időre alapozod. Ha kapcsolatba kerülsz valakivel, akkor az illető életed fontos része lesz.

Ami a szerelmet illeti, a kapcsolatodban tombol a szenvedély! Nem az a fajta ember vagy, aki egyből nyilvánosságra hozza tetteit, és pontosan tudod, hogy a közös képek közzététele a közösségi oldalakon, vagy a világnak való mutogatás egy kapcsolatban nem számít, mert ez a világ csak virtuális. Sokkal inkább megéled a valóságot, együtt a pároddal. Mindig a pillanatnak élsz!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL