1

 

Ezt a képet a válaszadók 20%-a választotta, és nagyon különleges jelentése van. A hold a jobb oldalon van, a tenger pedig nyugodt, ami egyértelműen megmutatja, hogy ki vagy: az alkotás iránti vágyad végtelen. Már kicsi korod óta tudod, hogy örökké áramló képzelőerőd van; az álmaid és a jövőbeli terveid hatalmasak, és a kívánságaid beteljesülése iránti vágyad mindennap az eszedben van. Addig nem találhatsz nyugalmat, amíg el nem éred a céljaidat, ami már önmagában is hatalmas boldogságot fog okozni.

Bár nagyon élénk a fantáziád, az igazság az, hogy nagyon figyelmes vagy a való élettel kapcsolatban is. Több, mint eleget tudsz azokról a dolgokról, amelyek fontosak a jövő szempontjából, és eszerint is cselekszel életed minden időszakában. Ha a szerelemről és a barátságokról van szó, akkor nem szereted a változásokat, így éveken keresztül ugyanaz a partnered, valamint a barátságaid is életreszólóak. Nagy álmaid vannak a jövődre nézve: egy alternatív üzletet szeretnél indítani, ami garantálja majd a sikert. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL