3

 

Az emberek 25%-a gondolja úgy, hogy az ezen a képen lévő alak a legfiatalabb. Na de mit is jelent ez? Úgy tűnik, elég logikus gondolkodó vagy. Ha ebbe a csoportba esel, akkor gyakran hozol logikus döntéseket. Mindez érvelések alapján születik meg, és tényeken alapul. Bár nagyra értékeled az intuíciót, nem annyira tartod lényegesnek ezt a képességet.

Az egyik legnagyobb erényed a vezetői képességed. Közeli ismerőseid jól tudják, mennyire karizmatikus személyiség vagy, és mivel jól átlátod az adott helyzeteket, egyetlen percig sem haboznak, hogy kövessenek. Emellett a híred is elég ahhoz, hogy képes legyél meggyőzni egy-egy másképpen gondolkodót. Mindezt helyes érveléssel éred el! Büszke vagy erre a képességedre, hiszen számos dologban előrevisz. Nyilvánvalóan széles körű ismeretekkel rendelkezel a különféle tudományágak területén, matematika, művészetek és így tovább. Mások felismerik mindezt, és örülnek, hogy ismerhetnek téged. Amikor egy probléma merül fel, alaposan átgondolod és kielemezve mindent helyes döntésre jutsz. Ha hiszel az igazadban, kezdeményezel.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL