2

 

10-ből 4 ember gondolja azt, hogy a második képen lévő gyermek a legfiatalabb mind közül. Úgy tűnik, az összetetten gondolkodó emberek csoportjába tartozol. Ez vajon erény, netán olykor hiba? Mindenképpen erény, hiszen képes vagy mindig mindennek megvizsgálni az előnyeit és a hátrányait. Bár nem hozol meg elhamarkodottan döntéseket, hosszabb időbe telik, mire dűlőre jutsz, de mindez a lehető legnagyobb sikert garantálja. Bárhogy is van, ragyogó elmével rendelkezel!

Ami a világot illeti, úgy véled, hogy nem magyarázható meg minden logikusan. Minden annyira bonyolult, hogy nem lehet valamit egynéhány mondattal leírni. Nem mindenben csak a színtiszta logikát látod, minden egyes mögöttes okot is megvizsgálsz. Néha úgy tűnhet, hogy csak neked lehet igazad és nem tűnsz mindenki számára túl barátságosnak, de akik igazán ismernek, tudják, mennyire nagyszerű ember vagy! Számodra a logika, az intuíció és az agy között egyensúly fontos. Mindhárom jelen van nálad, és ez egy bölcs dolog. Nagyon jó tanító válna belőled, mert képes lennél átadni egy mélyebb tudást a következő nemzedéknek. Sok új gondolatot ébreszthetnél tanítványaidban.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL