Nap szám 6

 

Azok, akinek a Nap száma a 6, a 2017-es szeptember a Személyes Hónap 7 a Személyes Év 7-ben. A spirituális fejlődés és az önismereti kérdések aktuálisabbak, mint valaha. Ha eddig nem lettél volna tudatában ennek a belső felfedezésnek, akkor ebben a hónapban végképp nem menekülhetsz előle. Az álmaid nagyon intenzívek lesznek, és nem tudod majd kiverni őket a fejedből ébredés után. Sokkal többször fogod azon kapni magad, hogy csak úgy meredsz a semmibe. Egyre inkább visszahúzódsz és ennek következtében némi magányosságot is tapasztalhatsz. Sok mindent megkérdőjelezel, amit azelőtt természetesnek vettél. Az életedről gondolkodsz, és arról, hogy milyen irányba halad. Az élet és a halál titkai lefoglalják az elmédet.


Mentálisan erős és rugalmas vagy most, és könnyedén lépést tartasz a feléd érkező elvárásokkal. A karrier, az anyagiak és egyéb evilági ügyek most csak egy kis részét foglalják le életednek. Anélkül, hogy elhanyagolnád a kötelességeidet, most hagyhatod, hogy életed ezen területei önmagukról gondoskodjanak egészen a következő hónapig.


A családod és a barátaid szintén kevésbé követelőzőek, azonban a romantikus kapcsolatok meglepően erősek lehetnek. Erős benned a vágy, hogy megoszd legbelső érzelmeidet azzal az emberek, akihez vonzódsz, felfedve ezzel egy új, intim oldaladat.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL