Nap szám 4

 

Azok, akinek a Nap száma az 4, a 2017-es szeptember a Személyes Hónap 5 a Személyes Év 5-ben. Az előző hónap hektikus irama megmarad, de a tennivalók természete megváltozik. A kihívás most az, hogy tarts lépést az eseményekkel és a tennivalókkal, amik gyakran úgy tűnnek, hogy nincsenek az irányításod alatt. Ha rugalmas és alkalmazkodó vagy, akkor kényelmesen és sikeresen haladsz majd az utadon ebben a hónapban is. Engedd el a régi terveket, elvárásokat és elgondolásokat, különben a stressz megnehezítheti az életed. Ha hajlandó vagy változtatni a terveiden és csak úszni az árral, akkor a hónap végére egy sokkal jobb helyen találod majd magad a magán- és a professzionális életedben is.

Ez egy kalandos, dinamikus és progresszív időszak, amikor kevesebb figyelem jut a részletekre és a rutinra. Társasági események és romantikus kalandok időszaka ez. A „kaland" itt a lényeges szó: az ebben az időszakban alakuló romantikus kapcsolatok többsége ugyanis nem rendelkezik azzal az érzelmi mélységgel és tartalommal, ami kiállná az idő próbáját. Azonban ezek a kapcsolatok is tanítanak majd életről és szerelemről, úgyhogy légy nyitott a lehetőségekre. De ne feledd, hogy mi figyelmeztettünk!

Hajlamos lehetsz arra ebben a hónapban, hogy túlzásokba ess. A mértékletesség bölcs dolog. Az egészséged is aggodalommal tölthet el. A legtöbb esetben ezek csak a tested reakciói azokra a változásokra, amelyek az év ezen időszakában történnek, és csak átmenetiek. Ha a problémáid hosszabb ideig fennállnak, akkor konzultálj egy orvossal vagy egy egészségügyi szakemberrel.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL