Nap szám 2

 

Azok, akinek a Nap száma a 2, a 2017-es szeptember a Személyes Hónap 3 a Személyes Év 3-ban. A kreativitásod most szárnyal a legmagasabb szinteken. Könnyen találsz megoldásokat és új módszereket fedezel fel a régiek fejlesztéséhez. Kommunikatív vagy, és jól fejezed ki önmagad.

Erős késztetést érezhetsz arra, hogy olyan régi barátoknak írj, akiket már egy jó ideje nem láttál. Az ilyen kapcsolatok újjáélesztése meglepetéseket okozhat. A munkahelyen azt tapasztalhatod, hogy érzelmileg könnyedén megérintesz másokat, és képes vagy befolyásolni azt, ahogyan önmagukkal és a munkájukkal kapcsolatban éreznek. Képes vagy lelkesíteni őket, és cserébe hálát és támogatást kapsz. Itt az ideje, hogy társaságokba járj, valamint, hogy könnyedén és optimistán élj.

A romantika is erőteljes ebben a hónapban, de muszáj, hogy realista maradj. Az elmúlt hónapok izgalma és lelkesedése felerősítette az önvizsgálatot benned. Ugyanúgy, ahogyan a kollégáiddal, a hosszú távú kapcsolatok és a barátságok is kissé törékenyek most. Légy szkeptikus az érzelmeiddel kapcsolatban; könnyen megeshet ugyanis, hogy bolhából elefántot csinálsz. Együttműködés, tapintat, türelem, tolerancia és türelem a kulcsszavai annak, hogy ez a hónap kellemes és sikeres legyen.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL