Nap szám 1

 

Azok, akinek a Nap száma az 1, a 2017-es szeptember a Személyes Hónap 2 a Személyes Év 2-ben. A 11-es szám – amit a számmisztikában mesterszámnak hívunk, tehát egy magas töltésű, érzékeny és intuitív szám – szintén fontos szerepet játszik most az életedben. Most extrém mértékben befogadó vagy. Az álmaid tele vannak jelekkel és a látszólag irracionális és kreatív ötleteket is komolyan kell venni. A legerőteljesebb fegyvered az a belső antenna, amivel képes vagy fogni azokat a rezgéseket, amelyek másokat elkerülnek.


A kollégáiddal való kapcsolatod eléggé törékeny ebben a hónapban, és ez főleg az érzékenységed miatt van. Ne vedd túl komolyan az érzelmeidet. A megnövekedett érzékenység felnagyítja és eltúlozza az érzelmeket. Ha túl sokat foglalkozol velük, azzal nem segítesz magadnak. Nézz el apróságokat és engedj el dolgokat anélkül, hogy reagálnál. Idővel lecsillapodnak majd a kedélyek.


A romantika is erőteljes ebben a hónapban, de muszáj, hogy realista maradj. Az elmúlt hónap izgalma és lelkesedése felerősítette az önvizsgálatot benned. Ugyanúgy, ahogyan a kollégáiddal, a hosszú távú kapcsolatok és a barátságok is kissé törékenyek most. Légy szkeptikus az érzelmeiddel kapcsolatban; könnyen megeshet ugyanis, hogy bolhából elefántot csinálsz. Együttműködés, tapintat, türelem, és tolerancia a kulcsszavai annak, hogy ez a hónap kellemes és sikeres legyen.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL