Skorpió - A halál

 

A te személyes Tarot lapod a halál. A halál, ami átalakít, megmozgat, ami által újjászülethetsz, hiszen ezek a te főbb jellemzőid, mint ahogy az is, hogy képes vagy hirtelen és döbbenetes alakításokra, mint ahogy a jövő éved ilyen sorsszerű és karmikus eseményekről, illetve átalakításokról fog szólni.
A Halál a búcsút jelenti, az elengedést, a véget jelenti, de ezzel egyben az új, az eljövendő dolgokat is. Így jövőre neked is sok dologtól, embertől – de nem a halál miatt, ne aggódj – kell búcsúznod, ugyanakkor sokakat is kell majd köszöntened! Az életed egy hatalmas átalakulás és körforgás lesz egyszerre. Ez lap maga a végletesség, hiszen akár azt is jelentheti, a felszabadulást, a megváltást, valaminek a bekövetkezését-elérést, de sajnos a fájdalmas tapasztalatokat és veszteségeket is, amiket utána örömteli események és az élettől kapott ajándékok váltanak majd fel. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL