Rák - Az Ördög

 

Egyedi Tarot kártyalapod az Ördög. Jelképezi benned a komoly, független, akaratos, szorgalmas énedet, hogy amit elkezdesz, azt be is fejezed, és ez igaz lesz a jövő évedre is, így nagy sikereket érhetsz el.

Az Ördög pont olyan sokoldalú, mint amilyen te vagy, legalábbis a mélyebb természetedet illetően. Ugyanis az Ördög mindenkinek más arcát mutatja. Van, akinek a kedvest és segítőt, míg másnak a gonoszt és az élvezetek hajszolóját. Egy kicsit valójában minden oldala ott rejlik benned. Az Ördög a természetünk sötét oldala. Te ezt mélyen elnyomod magadban, nem is pont a sötétségedet, hanem az igazi önmagadat és sokszor egy felszínes képet mutatsz magadról másoknak. Nem szándékosan, de gyakran félrevezeted őket. Ám a nyáron pont így fogsz játszmázni. Kiépítesz magadnak egy másik, titkos életet, ami lehet, hogy rengeteg izgalmat, de kettős életet is fog kínálni. Személyiséged új mélységeit ismerheted meg, ami a kapcsolataidra is ki fog hatni. Ugyanakkor vigyázz, mert az Ördög téged is megkísért és megpróbál elcsábítani a nyáron.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL