Szombat

 

Nagyszerű humorérzéked van, és a jókedved, vidámságod mindig vonzza az embereket. Szeretsz sokat beszélni, és akkor érzed jól magad, ha te lehetsz a társaság középpontja. Abszolút csapatszellemben gondolkodsz, a konfliktusos helyzetekben is feltalálod magad, és te vagy az, aki fel is oldja a kellemetlen feszültséget. Kapcsolatban nem lehet háttérbe szorítani, de ügyesen palástolod irányító szerepedet.

Férfi: A nőkhöz hasonlóan jókedvű és szereti a vidámságot, ami a kapcsolataira is jellemező. Akkor boldog, ha partnere is képes feloldódni és a mindennapi nehézségeket humorral próbálja részben megoldani. Született optimista, aki mindenben a jót akarja meglátni. Könnyű elvarázsolni, hiszen minden érdekli, nem lehet olyan témát feldobni, amihez ne tudna hozzászólni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL