Péntek

 

Te magad vagy a megtestesült béke és bölcsesség, hiszen bármi történjék veled, minden helyzetből tanulsz, tanulságot vonsz le, és gyűjtöd a negatív vagy pozitív tapasztalatokat. Minden élethelyzetben megfontolod a döntéseidet, csak alapos tanulmányozás, és minden lehetőség figyelembe vételével csinálsz bármit is. Biztosra akarsz menni, a kockázat nem a barátod. Mások is szívesen fordulnak feléd, ha tanácsra van szükségük, és kikérik véleményedet.

Férfi: Szereti a kihívásokat, újra és újra beleveti magát a kockázatos helyzetekbe, még akkor is, ha előzőleg rosszul sült el a dolog. Partnerét mindenáron meg akarja hódítani, így általában olyan párt választ, aki számára nehezen kiismerhető, titokzatos és intelligens. Nem áll messze tőle a nyitott kapcsolat lehetősége, mert a felfedezés öröme mindig elvarázsolja.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL