Hétfő

 

 

Sok olyan hirtelen kipattant ötleted van, ami másoknak eszébe sem jut. Művész lélek vagy, rengeteg kreativitással, ami nem csak a klasszikusan értelmezett festészetben, vagy költészetben merül ki, hanem a konyhában és az otthonod csinosításában is szerepet játszik. Igényes vagy és szereted, ha ott ahol vagy, a te stílusod érvényesül, így még a munkahelyedre is beviszed a kedvenc virágodat, képedet, akkor is, ha ez másoknak szemet szúr.

Férfi: Megjátszós típus, mindig azt mutatja mennyire boldog, és sok mindenre képes, de általában ez csak álarc. Nem boldog és néha túlzásokba esik, amikor a felmutatott eredményeiről lenne szó. Nagyon szeretné, ha tényleg törődne vele valaki, és ha érzi a szeretetet, akkor partneréért bármit megtesz. Keresi azt az anyatípus nőt, akivel szemben azt sem bánja, ha az ő kezében van a gyeplő.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL