Nyugodt óceán

 

Ha a nyugodt óceánt választottad, az szelíd, nyugodt és érzékeny természetű lélekről árulkodik. Együtt érző vagy és melegszívű, aki másoknak is szívesen okoz örömet. Keményen dolgozol és felelősségteljes vagy, ám olykor néha csak arra vágysz, hogy minden következmény nélkül tehess bármit. Empatikus vagy, könyörületes, és mindent teljes szívvel csinálsz. Te is rejtélyes vagy, akár a legtöbb ember. Az egyik feled karizmatikus és pezsgő, a másik pedig befelé forduló és csendes. Néha kalandvágyó vagy, és alig várod, hogy valami újat felfedezz, míg máskor boldogan maradsz otthon, és csak élvezed a csendet. Ám egy dolog biztos, soha nem ígérsz feleslegesen, főként olyasmit nem, amivel nem tudsz lépést tartani, és mindig megpróbálod kihozni magadból a maximumot minden téren.

A nyugodt óceán a távolság, a változás és az egyes életszakaszok jelképe – ez azt jelenti, hogy hamarosan egy új útra lépsz. Függetlenül attól, hogy fizikai vagy lelki utazásról lesz szó, a lehetőség előtted lesz arra nézve, hogy bővítsd a látókörödet, és te saját magad térképezed fel ezt az új területet. Ha nyitsz efelé a lehetőség felé, meglátod, az életed megváltozik és gyümölcsöző lesz.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL