Zuhogó vízesés

 

Ha a zuhogó vízesést választottad, az erős, szenvedélyes és bensőséges személyiségről árulkodik. Mágnesként vonzod magadhoz az embereket, és olyan energiát árasztasz, amit senki sem tud figyelmen kívül hagyni. Tüzes vagy, kalandvágyó és igazán gyermeki természet. Szeretsz elkalandozni – legyen szó akár új gondolatról, akár új földrészekről –, és nagyon élénk a fantáziád. Emiatt igazán kreatív vagy, és talán te is tudod mindezt magadról, csak idáig nem igazán szembesültél vele. Bár a szíved vezérel, és tele vagy érzelmekkel, olykor hideg fejjel gondolkodsz. Tele vagy szenvedéllyel, szeretsz nagyokat nevetni, ugyanakkor remek érzéked van a drámához is, és bizony ilyen helyzetben nincs türelmed összefüggéseket keresni. Romantikus vagy, figyelmes és őszinte, örömmel tölt el a szépség és a rend.

A zuhogó vízesés az öröm és az ünneplés szimbóluma, és az energiáé – így hamarosan egy örömteli hírt hallasz, amiben titkon már régóta reménykedtél. Lehet, hogy nem a várt formában érkezik, de ez egy nagyon örömteli fejezet lesz ez az életedben.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL