Kis tavacska

 

Ha ezt az aprócska tavat választottad, az arról árulkodik, hogy rendkívül békeszerető, nyugodt, gyakran befelé forduló személyiség vagy. Képes vagy értékelni és örömmel fogadni az élet apró örömeit is, amit mások jelentéktelennek találnak. Egy előtted elhaladó katicabogár, egy színes rózsa, vagy a napfelkelte látvány azonnal feltűnik neked, és igazán szépnek találod. Nem szereted a túlzsúfoltságot és a csúnya viselkedést, te mindig tiszta maradsz, aki kimarad a káoszból. Értékeled a csendes, meghitt, nyugodt pillanatokat. Olyasmi sugárzik belőled, ami miatt az emberek vonzódnak hozzád, őszinteséget sugárzol és igaz ember vagy, amit a barátaid nagyra értékelnek benned. Lehet, hogy nem te vagy a leghangosabb ember egy társaságban, de szenvedélyes vagy és erős, telis tele érzelemmel.

A kis tó az otthont és a nyugalmat, a hagyományokat szimbolizálja, mely azt jelenti, hogy hamarosan ház- vagy lakásfelújítás várható, esetleg a családban történik valamiféle változás. Lehet, hogy születik egy kisgyermek, netán örökbe fogadsz, esetleg egy négylábú állatka érkezik, vagy éppen bővül az ingatlanod. Nem számít, hogy ezek közül melyik valósul meg, hamarosan mindenképpen izgalmas változás következik be az életedben.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL