Hullámos vonalak

 

Ha a hullámos vonalakat választottad, akkor absztrakt, szabadon gondolkodó ember vagy, élénk képzelőerővel. Nyitott vagy és kreatív, aki szeret új dolgokat tanulni. Könnyen mosolyogsz és nevetsz, és az egészen apró dolgok is képesek boldoggá tenni. Laza vagy és kedves, aki az élet minden területén nyitott. Értékeled a szerelmet, a pénz helyett, és a boldogságot a birtoklás helyett.  Rendkívül szabad szellemű lélek vagy, önálló, akit nem tudnak csak úgy megfélemlíteni. Mindig hű maradsz magadhoz, és nem hagyod senkinek, hogy megváltoztasson.

A hullámos vonalak a távolságot és a haladást képviselik – egy új utat, utazást jeleznek. Lehet ez egy fizikai utazás, vagy éppen spirituális. Akárhogy is, de vegyél részt ebben a kalandban, és sodródj az árral. Szeretni fogod!

 

 

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL