Szivárványszínű körök

 

Ha a szivárványszínű köröket választottad, akkor folyamatosan pezsegsz, energikus vagy, aki tele van karizmával. Bátor vagy és vakmerő, aki mindig vidám, és meglátod a jót mindenben, ami pozitív. Erősek az érzelmeid, és nagyon lojális vagy, emellett hatalmas szíved van. Szeretsz adni és kapni is meglepetéseket, és fiatalos a lelked. Mivel kedves vagy és megnyerő, ezért néhány ember hajlamos kihasználni téged. Tartsd szemmel a hamis barátokat, de soha ne veszítsd el a bizakodó, melegséggel teli énedet. Ez ugyanis nagyon ritka.

A szivárványkörök az egyes ciklusok végét és a végtelent jelképezik. Ez azt jelenti, hogy hamarosan véget ér egy eddig lezáratlan ügy az életedben. Vágysz valami izgalmasra, és most eljött az ideje, a teher és a stressz ugyanis lekerül a válladról.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL