Fekete és fehér cikkcakkok

 

Ha a fekete-fehér cikkcakkokat választottad, akkor gyors gondolkodású, elegáns és kreatív ember vagy. Ahol mások problémákat látnak, te ott megoldásokat. Intelligens vagy és szórakoztató, soha nem félsz kockáztatni. Élénk vagy és merész, aki határozott benyomást kelt. Rokonszenves vagy és megbízható, az emberek úgy érzik, életre szóló barátra leltek benned.  Lehet, hogy nem vagy tudatában, de példakép lehetsz másoknak. Mindig okosan és jól dönts, mert a döntéseknek komoly következménye van.

A fekete-fehér cikkcakk az egyensúlyt és a kontrasztot képviseli, és azt jelzi, hogy egy fontos váratlan dolog érkezik hozzád hamarosan, amely kiegészíti az életedet. Ez egy olyan dolog lesz, ami eddig hiányzott az életedből, de szükséged van rá. Nem tudhatod, milyen formában érkezik, maradj hát nyitott.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL