Levegő

 

A levegő elemet választottad, és ha ez iránt a kép iránt vonzódsz, akkor hullámzó vagy és igényled a változást. Ez ugyan nem mindig megy könnyen, de folyton a kíváncsiság hajt. Végül azonban a szelek is nyugodttá válnak, és megtalálod az utadat, nem ritkán életed későbbi szakaszában. Ha megérted mindezt, akkor rájössz, hogy sosem voltál „vakvágányon”, minden tapasztalat közvetve a végcélhoz vezetett. Rendkívül gyors észjárású vagy, és jól kommunikálsz, persze, amikor épp van hozzá kedved. Sok minden érdekel, született lázadó vagy, senki sem képes téged szabályozni. Bár lehet, hogy együtt vagy valakivel, de egy idő után nyugtalanná válsz, mert a szabadság elengedhetetlen számodra, a kapcsolatok terén és a pénzügyek terén egyaránt.

Az is lehet, hogy most nagy változásokon mész keresztül, vagy pedig valami igazán izgalmas dolog fog történni veled! Amikor úgy érzed, jól jönne egy kis szünet, akkor válaszd a tűz elemet. A tűz szimbolizálja ugyanis a cselekvést és a mozgást. Kapjon szárnyra egy kis tűz a széllel, és ez beindítja a történéseket.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL