Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Halak - Teréz anya

 

Római katolikus apáca, a Szeretet Misszionáriusai szerzetesrend alapítója, a Nobel-békedíj és számos magas kitüntetés birtokosa. Kalkutta szegényei között végzett áldozatos tevékenységével az egész emberiség elismerését kiváltotta, hiszen nővértársaival odaadóan gondozta az éhezőket és haldoklókat. Napjainkban több mint 500 misszió viszi tovább Teréz anya örökségét, és követi szavai útmutatását: "A hit a cselekvés erejében szeretet, és a cselekvés szeretete szolgálat. Ha ezt a hitet tevékeny szeretetre fordítjuk le, magával Istennel és a mi urunkkal, Jézussal kerülünk kapcsolatba."

Azért is lesz melletted Teréz anya egész évben, mert a te életedben is nagy változások vannak készülőben. Minden annyira megújulhat, hogy azt nehezedre eshet befogadni és megszokni. De ő majd segít ebben, hogy hozzászokj az új életedhez. Ugyanakkor felszínre hozza képességeidet, amivel  elérheted, hogy te magad változtass dolgokon, a környezeteden és hatást gyakorolj a világra, mert nagy dolgokra vagy hivatott ebben az évben is!  Mindemellet az évben megleled önmagadban a végtelen szeretetet, pozitivitást és derüt is, amit meg tudsz majd osztani másokkal.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL