Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Rák - Szent Dymphna

 

Szent Dymphna egy kelta szűz leány volt, és a pogány ír fejedelem titokban megkeresztelt lánya, aki elmenekült otthonról megözvegyült apja zaklatásai elől. Szent Gerebernusszal Antwerpenbe szökött, ahol imaházat alapítottak. Csakhogy Dymphna apja végül megtalálta őket, és amikor a lánya elzárkózott a bűnös érzelmek elől, a férfi Gerebernusszal együtt megölte. Szent Dymphna kegyhelye és ereklyéi gyógyítják az epilepsziát, az elme- és idegbetegséget, valamint a megszállottságot. Napjainkban elmegyógyintézet áll azon a helyen Gheelben, ahol a szent elhalálozott. Ő a lelki és a szellemek betegek védelmezője.

Szent Dymphna az érzelmi és lelki egészség őrzője. A lámpás, amelyet a kezében tart, a te utadat is jobban megvilágítja majd, ha úgy döntesz, hogy egyfajta terapeutaként azon fáradozol majd, hogy másoknak segíts és egyáltalán, hogy megvilágosodj a sorsod és életed felől. Ideje megtanulnod tudatosan élned és cselekedned. Természetesen az évben számíthatsz arra, hogy a te lelkedet is meggyógyítja és megnyugtatja, amikor a változások felzaklatnának vagy nehéz döntéshozatalra kerülne sor. Segít megtalálni a belső békédet, harmóniádat, érzelmi kiegyensúlyozottságodat. 

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL