Szeretők

 

Számodra az ideális élet az ártatlanságról, a bizalomról, az örömről és a jókedvről szól. Tökéletesen bizonyítod az elvet, miszerint az ellentétek vonzzák egymást, hiszen mindennek két oldala van. Éppen ezért, időnként komoly harcokat vívsz magaddal, míg eldöntöd, mi a helyes és mi az, ami csak csábít, ugyanakkor helytelen. A kontroll mindig is problémát jelentett a számodra, különösen akkor, ha nem sorakoztatsz fel minden lehetséges tényt, mielőtt választanod kell A és B között. 

A 2017-es éved: 2017 a választásokról, és a döntésekről fog szólni, méghozzá főként érzelmi téren, és ez komoly gondot fog okozni számodra. Minden bizonnyal erősen küzdesz önmagaddal a szerelem, mint vágy, és maga a szeretet között. Erőteljesen vágysz a szerelemre, ami kibontakozóban van az életedben, de gátol a szeretet, amivé a jelenlegi kapcsolatod vált. A végén azonban azt fogod választani, ami a lehető legjobb számodra, még akkor is, ha először rosszul érzed magad a döntésed miatt. Ugyanis, ha nincs jelen az életedben a vágy, üresnek és semminek érzed magad. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL