Főpapnő

 

Amennyiben a Főpapnő lapjára esett a választásod, az arra utal, hogy te képviseled a rejtélyt, a titkot és a misztikumokat, melyekre ezidáig még nem sikerült fényt deríteni. Gyakran kapod azon magad, hogy két világ között ücsörögsz – az egyik a sötét, a másik pedig a világos oldal. Ez azért van, mert minden erőddel azon vagy, hogy megtartsd a két világ egyensúlyát, és valahogy összeegyeztethesd a kettőt. Rendkívül nyílt és barátságos személyiség vagy, aki szívesen meginvitál másokat is arra, hogy megismerhessék azokat a titkokat, melyeknek tudat alatt te magad már birtokában vagy.

A 2017-es éved: Készülj fel rá, hogy valami, ami eddig csak lappangott benned, vagy rejtve volt előtted, az hamarosan feltör belőled. Szükséged lesz arra, hogy nagyobb figyelmet fordíts az álmaidra, a megérzéseidre, a gondolataidra és a képzeletedre – még akkor is, ha ez magában foglalja azt, hogy időnként át kell lépned a sötét oldalra. A végén azonban minden egyensúlyba kerül, és megtalálod a lelki békédet. Rengeteg potenciális erő lakozik benned, melyeket elnyomsz, és hagyod, hogy szépen lassan elhaljon, és ezeket 2017-ben fel kell szabadítanod. Ám ehhez minden lehetőséget megkapsz a Sorstól, és minden ajtó nyitva áll majd előtted!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL