Bolond

 

Amennyiben a Bolond lapjára esett a választásod az arra utal, hogy rendkívül érdekes személyiség vagy, aki messze meghaladja aggályait ebben a világban. Szívedben örökké fiatal maradsz, aki egyfajta szerencseként tekint a rá leselkedő veszélyekre is. Egy igazi vándor lakozik benned, ami azt jelenti, hogy nagyon nehezen találod meg a helyedet a világban. Telis tele vagy bizalommal és hittel, soha nem gondolsz arra, hogy bármi rossz történhetne veled.

A 2017-es éved: Egy új szakasz kezdődik az életedben. ami jelenthet bármiféle helyváltoztatás (akár munkahelyet illetően is), illetve a baráti és szerelmi kapcsolatok változását. Maximálisan nyitott vagy arra, hogy mit hoz számodra a jövő, és egy percig nem aggodalmaskodsz miatta. Békében élsz önmagaddal, úgy érzed, elvégezted mindazt, ami erre az évre meg volt írva, és készen állsz arra, hogy elindulj egy új úton, amit 2017 hoz majd el számodra.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL