Megértő és megbízható

 

Karaktered: Rendkívül lelkizős, ragaszkodó ember vagy, aki nagyra értékeli az életet, a barátságot és az őszinte kapcsolatokat. Fontos számodra a külsőd, a szépségápolás, ugyanakkor a visszafogott elegancia híve vagy. Remek érzéked van a különféle művészetekhez. Nagyon megértő, rendkívül jó hallgatóság vagy, és remek tanácsokat tudsz adni másoknak, ezért környezeted gyakran fordul hozzád, ha gondja, problémája van, mert mindig akad nálad néhány kedves, megnyugtató szó, ami gyógyír lehet minden bajra.

Hibáid: Érzéseidet gyakran elfojtod az érzelmeidet, még akkor is, amikor legszívesebben kikiabálnád a világnak, hogy mit érzel. Ehelyett inkább magadban tartasz mindent, így azok sokszor felgyülemlenek benned. Pedig sokkal közelebb kerülhetnél az emberekhez, ha azt látnák, hogy neked is vannak gondjaid, és nemcsak a másokéval foglalkozol. Ami a barátaidat illeti, nagyon jó tanácsokat tudsz adni, ugyanakkor a magad számára ez nem mindig sikerül.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL