9-es belső gyermek szám

 

Gyermekkorod sok küzdelemmel, csalódással, késleltetésekkel és érzelmi kilengésekkel járhatott. Gyakran érezhetted úgy, hogy az élet minduntalan úttorlaszokat állít eléd. Rendre olyan helyzetekbe kerültél, amelyekben gyengeségeiddel és működésképtelen mintáiddal kellett szembesülnöd. Mindamellett, amikor egy negatív minta ismételten felmerül életedben, újra lehetőséget kapsz arra, hogy felismerd azt, és dolgozz annak elengedésén. Mivel a 9-es az álmok és a vágyak száma, fiatalságod egyben a jövőbeli tervek megalapozásának ideje is, bár ebben az időszakban inkább a késleltetések valószínűbbek. Türelmet kell tanulnod.

Életed második szakaszára is jellemző a küzdés, azzal a különbséggel, hogy most sokkal nagyobb az esély a negatív oldallal való sikeres munkára és az álmok valóra váltására - feltéve, hogy tudatosan felvállalod a felelősséget személyes fejlődésedért. Ez a rejtett tehetségek felfedezésének ideje, mely nyilvános fellépésig is eljuttathat. Ugyancsak hozhat ez az időszak egzotikus utazásokat és különleges emberekkel való találkozásokat.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL