7-es belsőgyermek szám

 

Korai éveidben elszigeteltnek érezhetted magad, és ezért visszahúzódóvá váltál. Mindig is szeretted azokat a nyugodt perceket, amikor tapasztalásaid tanulságát rendezgethetted magadban, ami miatt sokan távolságtartónak és megközelíthetetlennek tartottak. Fejedben egy csomó érzelmes történés játszódhatott le, és előfordulhattak olyan pillanatok is, amikor távoli, elvont birodalmak tündöklő fényességébe vetítetted ki érzékelésed.

Életed második szakasza a befelé fordulás, az önvizsgálat, és az ötletek kézzel fogható megvalósításának ideje. Most is örülsz a nyugodt perceknek, amikor elmerenghetsz azokon a rejtélyes dolgokon, amelyeket megfejteni szeretnél. Hiszen annyi minden van, amit meg kellene tanulni, és olyan sokféleképpen lehet a dolgokat látni. Most arra összpontosítasz, hogy vajon milyen hitrendszer lenne a legmegfelelőbb a számodra, és hogyan tudnád azt földi tapasztalásaid mindennapjaiban alkalmazni. Mély vallási és spirituális impulzusok személyiséged misztikus oldalának felfedezésére ösztökélnek.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL