3-as belsőgyermek szám

 

Valószínűleg olyan családi környezetbe születtél, amelyben az érzéseket elfojtották, ezért a spontaneitás és a kreatív késztetések megélésére alig volt mód. A szexuális elnyomás, sőt a szexuális erőszak is erősen lehetséges ennél a kombinációnál. Kreativitásod kiélésére sem igen kaptál lehetőséget. Elképzelhető például, hogy bár kiváló zenei tehetséged volt, a családodnak nem volt pénze arra, hogy megvegye neked a tanuláshoz szükséges hangszert, vagy beírasson egy zeneiskolába.

Most már sokkal inkább ki tudod fejezni érzéseidet és érzelmeidet, talán feltárod gyermekkorod keserűségét és csalódottságát. Valószínű, hogy aktívan részt veszel valamilyen művészi önkifejezésben, vagy szórakoztatásban, esetleg a médiához kapcsolódsz valamilyen módon, de az is megeshet, hogy egy civil szervezet támogatásán munkálkodsz. Az éneklés, tánc, írás és a kommunikáció egyéb formái kapnak hangsúlyt az életedben.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL