Porcelán teáskanna

 

Gondoltad volna, hogy egy régi teáskannát találsz a ládikóban? Ez bizony arra utal, hogy rendkívül és kifinomult elegáns személy vagy, hatalmas szépérzékkel megáldva. Nagyra értékeled a finomságot és a jó ízlést, a jó modor rendkívül fontos számodra. Bájos, udvarias teremtés vagy, akinek nincsenek nyers és durva viccei, és soha nem viselkedik csúnyán vagy helytelenül. Ha valami, amit igazán szeretsz, az egy kiadós beszélgetés. Barátaidat emiatt gondosan választod meg, mivel úgy gondolod, hogy ezt nem mindenkivel lehet megejteni. Ettől függetlenül, ha egyszer valakit barátoddá fogadsz, az egy életre szól. Értékeled a kiegyensúlyozott, érdekes embereket, akik új dolgokra taníthatnak, vagy legalábbis képesek megnevettetni. Másokkal mindig tisztelettel és méltósággal bánsz, és az emberek ezt igencsak méltányolják benned.

A jövőt illetően a porcelán teáskanna arra utal, hogy hamarosan egy különleges eseményben lesz részed, vagy valamilyen szerződéskötés előtt állsz. Akár veszel, akár eladsz, egy tárgyalás van a láthatáron. Ragaszkodj hűen a saját elképzeléseidhez, és akkor sikereket könyvelhetsz el. Az eredmény mind a te, mind a családod számára kielégítő lesz.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL