Célok

 

Emlékszel még, mikor veszítetted el céljaidat és álmaidat? Mit gondoltál akkor, miért kell feladnod és hogyan látod ezt most? Már másként csinálnád? Vagy talán már fel sem tudod idézni, mit is szerettél volna igazán? Van már új célod? Te ki vagy? Mekkora szerepet töltesz be a saját életedben? Milyen a szereped? Szenvedsz tőle vagy boldoggá tesz? Nem, nem fogom megmondani helyetted – neked kell megtalálnod és megfogalmaznod! Az nem baj, ha azt mondod, hogy rájöttél, nem is azt akarod igazán. A lényeg, hogy most jól érezd-e magad a bőrödben. De ha nem kapsz levegőt, ha úgy érzed, megfojtanak és mindenki fontosabb számodra, mint te magad, akkor valószínűleg tévúton vagy.
Ha eltévedtél és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Hazudik, aki azt mondja, hogy normális, ha valaki megtörtté vagy fanyarrá válik, hogy ez az élet velejárója.

Az tud csak kimászni ennek a világnak a buktatói közül, aki valahogyan mégis vissza tudja nyerni erejét és tisztaságát. Aki képes meg tanulni újra nevetni. Félelmetesen nagy kihívás ez, átformál testestől-lelkestől, de megéri. A tanulástól úgysem menekül egyikünk sem. Jobb, ha elfogadod ezt – de úgy, hogy tudatosan és makacsul kezdesz olyasmit keresni, ami képes új erőt csöpögtetni megfáradt lelkedbe. Meg fogsz lepődni – te vagy a kulcs. A forrás mindig is ott volt benned – neked kell észrevenned és változnod, hogy képes legyél használni. Te vagy a cél.

Vissza >>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL