Bika

 

Pénzügyek


Pénzügyek terén, bár nem alakul minden az elvárásaid szerint, egyre nagyobb biztonságban érezheted majd magad. Február közepéig, majd március közepétől a végéig újra a Szaturnusz retrográd mozgásban van, ami lekorlátoz; ekkor ne számíts előrelépésre. Amennyiben vállalkozó vagy, terveid megvalósítása és fejlesztések esetén légy különösen elővigyázatos. Március után az erőfeszítéseid végre elnyerik jutalmukat és anyagilag stabilizálódsz. Ez a kedvező állás egészen szeptember végéig tart majd. Ebben az időszakban bevételeid növekednek, vállalkozóként pedig régebbi befektetésekből és nyereségre számíthatsz. Az utolsó negyedévben felmerülő váratlan kiadások azonban felboríthatják gondosan szőtt pénzügyi terveidet, de ezeket a veszteségeket bevételeid jól kiegyensúlyozzák majd.

Üzlet


Vállalkozóként a piaci ingadozások ellenére is számíthatsz majd ügyfélköröd és forgalmad növekedésére, ehhez azonban fontos, hogy rugalmas maradj. Növekedési és bővítési munkálatokat mindenképp az első félévben végezz, míg az év második felében szigorú fegyelemmel kell majd őrködnöd meglévő készleteid felett. Kereskedőként sikered kulcsa az éberséged lesz. Ne halmozz fel túl nagy árukészletet, mert erős áringadozások várhatóak. A szolgáltatóiparban dolgozókra kitűnő lehetőségek várnak, ehhez azonban lépést kell tartaniuk a technikai fejlődéssel. A munka- és személyügyekkel, HR-rel foglalkozó vállalkozások szintén jól működnek majd. Mindenki, aki elfogadja a kihívásokat, követi a technológiai változásokat és új megközelítéseket alkalmaz, növekedésre számíthat.

Karrier és tanulmányok


Karrier frontján számos lehetőség és kihívás áll előtted 2018-ban. Kemény munkával bárhová eljuthatsz – emlékezz erre! Ha épp új munkát keresel, most nagyon türelmesnek kell lenned! A Szaturnusz vándorlásából eredően nem érzed jól magad a jelenlegi helyzetedben és szenvedélyesen vágysz a változásra. Kötelezettségeidet illetően ebben az évben jelentős változásokra számíthatsz. A június 15-étől július végéig tartó időszak azonban nem kedvez majd ezeknek, ezért ebben a periódusban légy különösen óvatos! Munkaügyek terén kemény lesz a verseny, és ha továbbra is versenyképes akarsz maradni, érdemes lesz időről időre átdolgoznod a stratégiádat. Az első negyedév a legtöbb Kost erőteljesen igénybe veszi majd. Munkahelyeden változhat a felállás, és hogy elkerülhesd az ebből fakadó összetűzéseket, fontos lesz megőrizned kedvességed és pozitív hozzáállásod. Ami a tanulást illeti, a 2018-as év kiemelkedően jó lesz a számodra. Bánj körültekintően a zavaró tényezőkkel és ne hagyd, hogy eltérítsenek a munkától. Amennyiben felsőfokú tanulmányokat folytatsz, ismeretlen kihívásokkal szembesülsz majd – különösen a júniustól augusztus végéig tartó időszak lesz kritikus, ekkor szükséged lehet a nálad bölcsebbek tanácsaira és motiváló erejére. Ha tanulmányaid utolsó évében jársz, még keményebben meg kell majd dolgoznod a jó eredményekért.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL