Mától fogyni akarok és kész!

 

Miért szabaduljak meg a felesleges kilóktól? Válaszoljunk, röviden, határozottan: Mert úgy akarom! Ez az egyetlen válasz, amely alapján érdemes bármilyen diétát, sportot, életmódváltást, küllem megváltoztatását vagy coaching-ot elkezdeni.

El kell fogadni, meg kell érteni, hogy nincs semmilyen más alap, amely hozzásegítene, hogy az a személy legyél, aki lenni akarsz csak az Akarat.

Hogyan működik a siker terved? Egyszerű és nem időigényes

1. Szakíts egy kis időt arra, hogy figyelmesen megnézd magad, az általános külsőtől, az alakod formáin haladva végig, nézd meg, hogyan állnak a ruhák rajtad, milyen a hajviseleted és aztán az apróbb részleteket is: a hajad, a körmeid, a tekinteted, az arckifejezesed. Nézd meg jól, milyen személy tekint vissza a tükörből.

2. Ahogyan haladsz az önfelméréssel (az csak természetes, hogy az első körben nem leszel mindennel megelégedve), nézd meg alaposan, melyek azok a dolgok, amelyek tetszenek magadon, ezáltal örömforrások is számodra(az arcod formája, a szád széle, a szemeid, a bőröd bársonyossága, minden apró részlet, amely igazán tetszik).

3. Egyezz bele, hogy a tükörben nem az ellenséged áll, te vagy ott, a jó és a rossz oldalaiddal együtt. Légy nyitott és befogadó, mert a személy a tükörből, az Te vagy.

4. Fogadd el és gratulálj magadnak azokért az értékekért, amelyeket a tükörben lévő személy magán visel. Nézd meg, és szeresd a szerető anyát, apát, barátnőt, barátot, gyermeket, aki vagy.

5. És végül dönts úgy, a szabad választási jogoddal élve, hogy pontosan, mit és mennyit akarsz a változásból. Ez azt jelenti, hogy nézz a tükörben lévő személy szemébe és merj nyilatkozni: AKAROK! Azt akarom, hogy ... (töltsd ki itt azzal, amit el akarsz érni): fogyni x kg, úgy nézni ki, mint egy istennő, úgy érezni magad, mint egy igazi vadmacska, mint egy párduc ... ;-)

Az igazán inspiráló minden esetben egy jó cél, de először akarni kell azt. Aztán az életmódon kell változtatni. 

Töltsd ki kérdőívünket, hiszen most két szerencsés játékosunk 2 alkalmas Life Coaching ülést nyer >>

Fogadj el egy olyan cselekvési tervet, amely megváltoztathatja az eddigi életmódodat:

• Relaxáció - hagyd abba a munkát este hat óráig. Minden nap 18:00-7:00 között töltsd az időd a családdal, pihenéssel, olvasással, vagy egy csésze teával és a barátokkal;

• Táplálkozás - a kiegyensúlyozott táplálkozási program kialakítasa, napi rendszeres ötszöri étkezés;

• Sport - a terv szerint, a szinten tartás az érdek: séta, tornaterem, kocogás, pillates, jóga, fitness vagy bármi, amit szívesen teszel;

• Támogatás és motiváció - egy személyes edző, aki meghallgat, amikor úgy érzed, hogy nem tudsz lépést tartani, amikor úgy látod, hogy valami megakadályoz a céljaid elérésében, amikor már nem vagy eléggé motivált vagy valami látszólag leküzdhetetlen kihívást jelent.

Egy személyes terv összeállítása már szinte önmagában mindig garantálja a sikert, mert célja, hogy meghatározza, mi a rossz, mi a jó, mit akarsz és mit nem akarsz. Induljunk ki abból, hogy az életminőség javítása a célod, ha ez sikerül, láncreakciószerűen minen más területen jelentkező probléma is megoldódik, szinte magától.

Az Akarom szó, varázserővel bír! Képzeld el magadnak, mit akarsz! Rajzold körül a jövőképedet, s ha valójában akarod, akkor teljesíteni is tudod, amit kitűztél! Alapvető fontosságú, és ne feledd, az egyensúly, a megbékélés, az elfogadás, a saját önkép elfogadása a legfontosabb, ha mindezt teljesítetted, a Siker is bekövetkezik valószínűleg!

Tóth Márta, life,-business coach, Lineo International Consulting Kft.

További információért látogass el weboldalukra >>


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL