ANGYALISKOLA

Megérkezett az angyalok válasza arra, miért van most járvány

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, miért van most járvány. Mi lehet ezzel a sors célja? Mit szeretnének elérni ezzel az égiek? Bizonyára szeretnétek tudni a válaszokat! Ezért az angyalok válaszokkal szolgálnak nekünk, hogy ne keljen a sötétben tapogatóznunk és hogy megnyugodjunk: ez nem büntetés.

Az angyalok szeretnék, ha tudnánk, nem büntetnek bennünket. Nem azért szabadult el ez a járvány, mert haragszanak az égiek. Egyáltalán nem azt szeretnénk, ha szenvednénk, hiszen szeretnek bennünket. Sőt, jót akarnak nekünk! Ezt persze talán most nehéz elhinned, hiszen a világjárvány életeket követelt és megbénította a világot. Mégis, ezzel a járvánnyal nekünk és a Földünknek akarnak jót! Mindjárt megérted:

A Földünk végre fellélegzik

Be kell látnunk, túlságosan kihasználtuk a Földet. Az utóbbi évszázadokban a megnövekedett termelés és vele együtt a károsanyag-kibocsátás. A globális felmelegedés rettenetes méreteket öltött. De amióta megállt a világ, a Föld kicsit fellélegzett. Több országban kitisztult a levegő, az állatok visszatértek a természetes élőhelyükre. Az égiek szeretnék, ha észbe kapnánk. Hogy ne csak kényszerű leállásnak legyen köszönhető az, hogy a Föld levegőhöz jut. Nem tanultunk az eddigi hibáinkból, az erdők egyre csak lángolnak, de nem történt érdemi változás. Sokkal tudatosabban kell állnunk a környezetünkhöz, ha még itt szeretnénk maradni a bolygón. Ne várjuk meg, amíg teljesen feléljük.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL