ANGYALISKOLA

Ebben az 5 esetben nem teljesítik az égiek a kéréseidet

Sokan szeretünk az égiekhez fordulni segítségért. Amikor reményre, útmutatásra vagy ezeknél is konkrétabb támogatásra lenne szükségünk. Elmondunk egy imát, erősen rákoncentrálunk a kérésünkre, vizualizáljuk és hosszú napokon át várjuk reménykedve a csodát. De nem történik meg. Elárulták az égiek, hogy mely esetekben nem tudják teljesíteni a kéréseinket.

Nagyon fontos: Isten és az angyalok szeretnek téged. Sosem akarnának neked rosszat. Nem kívánják, hogy szenvedj. Még csak nem is büntetésből. Hanem az alábbi 5 lehetséges ok játszhat közre:

Olyat kérsz, amit árthat másnak

Olyan dolgot kérsz az égiektől, amivel valamiképpen árthatsz másnak vagy túlságosan befolyásolnod az életét. Megmondod, mit kellene döntenie, tennie. Vagy azt kéred, hogy csak téged szeressen. Az égiek megértik a vágyaidat, de sajnos nem teljesíthetik ezekben az esetekben. Bizonyára te sem szeretnéd, ha más ilyen mértékben beleszólna az életedbe. Mindenkinek van sorsa és a kérésed sokszor talán épp annak a teljesítésébe ütközik bele. Az ő esetében, meg talán a tiédben is.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL