ANGYALISKOLA

Abban bíznak az angyalok, hogy megteszed ezt a 8 kis szívességet nekik

Hiszen az angyalok nem kérhetnek és végképp nem támaszthatnak feléd elvárásokat. Viszont reménykedhetnek. Főként ebben a 8 dologban, hogy esetleg megteszed nekik. Ugyanis ezekkel a szívességekkel az ő munkájukat segíted, és az angyalok persze nekünk próbálnak segíteni. Vagyis csak jót tehetsz azzal, ha egyet-kettőt elvállalsz! Nézd meg, miről van szó!

Tekints erre a 8 szívességre úgy, hogyha akarod megteszed őket, ha nem, az sem baj, az angyalok így is-úgy is szeretni és segíteni fognak! De ha te kisegíted őket a 8 dolog valamelyikével, akkor az angyalok az igazán súlyos, komoly esetekkel foglalkozhatnak. Vagyis itt a lehetőség, hogy együtt dolgozz az angyalokkal!

Add tovább, amit tudsz!

Ha rengeteg tudás, ősi bölcsesség rejlik benned, akkor add tovább azt. Hogyha minden nap kidobod a kenyeret, mert túl sokat vettél vagy rajtad maradt, inkább add tovább. A megunt ruhák és tárgyak, amiket még lehet használni, szintén ne a szemétbe dobd. Ám ha ruhákat tudsz varrni, vagy dolgokat varázslatos módon megszerelni, akkor arra taníts meg másokat. Ezek hatalmas segítségül szolgálhatnak másoknak. Nem kell mindig és folyamatosan adnod, de néha-néha jusson eszedbe, hogy mit adhatnál másoknak.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL