ANGYALISKOLA

Abban bíznak az angyalok, hogy megteszed ezt a 8 kis szívességet nekik

Hiszen az angyalok nem kérhetnek és végképp nem támaszthatnak feléd elvárásokat. Viszont reménykedhetnek. Főként ebben a 8 dologban, hogy esetleg megteszed nekik. Ugyanis ezekkel a szívességekkel az ő munkájukat segíted, és az angyalok persze nekünk próbálnak segíteni. Vagyis csak jót tehetsz azzal, ha egyet-kettőt elvállalsz! Nézd meg, miről van szó!

Tekints erre a 8 szívességre úgy, hogyha akarod megteszed őket, ha nem, az sem baj, az angyalok így is-úgy is szeretni és segíteni fognak! De ha te kisegíted őket a 8 dolog valamelyikével, akkor az angyalok az igazán súlyos, komoly esetekkel foglalkozhatnak. Vagyis itt a lehetőség, hogy együtt dolgozz az angyalokkal!

Legyen időd másokra!

Legyen elég időd önmagadra, a szeretteidre, a barátaidra és az emberekre. Ne rohanj! Ne zárkózz el! Fontos a munka és a pénzkeresés, de legyen elég időd kapcsolataid ápolására, és senkit se hanyagolj el. És ne húzz magad köré falakat más emberekkel szemben, mert mindenkiről rosszat feltételezel. Rengeteget segíthetsz valakinek azzal, ha szép napot kívánsz neki, rámosolyogsz vagy a buszon ülve meghallgatod a meséjét.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL