ANGYALISKOLA

Abban bíznak az angyalok, hogy megteszed ezt a 8 kis szívességet nekik

Hiszen az angyalok nem kérhetnek és végképp nem támaszthatnak feléd elvárásokat. Viszont reménykedhetnek. Főként ebben a 8 dologban, hogy esetleg megteszed nekik. Ugyanis ezekkel a szívességekkel az ő munkájukat segíted, és az angyalok persze nekünk próbálnak segíteni. Vagyis csak jót tehetsz azzal, ha egyet-kettőt elvállalsz! Nézd meg, miről van szó!

Tekints erre a 8 szívességre úgy, hogyha akarod megteszed őket, ha nem, az sem baj, az angyalok így is-úgy is szeretni és segíteni fognak! De ha te kisegíted őket a 8 dolog valamelyikével, akkor az angyalok az igazán súlyos, komoly esetekkel foglalkozhatnak. Vagyis itt a lehetőség, hogy együtt dolgozz az angyalokkal!

Adj valamit a Földnek, ne csak elvegyél tőle!

A Föld minden nap ontja magából az ajándékait neked. De te mit adsz neki? Mivel viszonzod a törődését, hogy életben tart? Nem kell világmegmentő dolgokkal előrukkolnod, de igyekezz egy kicsit tudatosabban élni és a magad módján meghálálni azt, amit a Földtől kapsz. Óvd a természetet, az állatokat, ültess fát, de valamilyen formában ajándékozd meg őt te is!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL