ANGYALISKOLA

8 olaj, ami elősegítheti az angyalokkal való kapcsolatteremtést

Az illóolajok erőteljes eszközök arra, hogy gyógyulást hozzanak az életedbe, de a segítségükkel akár az angyalokkal is felveheted a kapcsolatot, ugyanis támogatják a lelki kapcsolat kiépítését. Próbáld ki ezt a 8 olajat, ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal vagy az a vágyad, hogy meglásd angyalok útmutatását.

Az angyalok spirituális lények, akiknek energiája annyira könnyű és tiszta, hogy jelenlétüket és útmutatásukat könnyen figyelmen kívül hagyhatja a leterhelt, negatív energiákkal teli ember, ha csak nem emeljük meg a rezgésszintünket és hangolódunk tudatosan az angyalok birodalmára.

Az illóolajok mindegyike sajátos és állandó rezgéssel rendelkezik. Sok illóolaj hihetetlenül magas és könnyű frekvenciát hordoz, amelyek beszippantásakor vagy a bőrre dörzsölve segíthetnek megemelni a rezgésedet, hogy összhangba hozzanak az angyali birodalommal.

Hallgass az intuícióidra, és annak segítségével válassz illóolajat, ami segíthet közelebbi kapcsolatot teremteni az őrangyaloddal vagy bármely más angyallal.
 

Cédrusfa

A cédrusfa illóolaj segít fenntartani a kapcsolatot a szellemi energiákkal. Segít abban is, hogy kiegyensúlyozd, felemeld és összpontosítsd tudatosságodat, hogy elkezdhess ráhangolódni az angyalaidra.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL