ANGYALISKOLA

8 olaj, ami elősegítheti az angyalokkal való kapcsolatteremtést

Az illóolajok erőteljes eszközök arra, hogy gyógyulást hozzanak az életedbe, de a segítségükkel akár az angyalokkal is felveheted a kapcsolatot, ugyanis támogatják a lelki kapcsolat kiépítését. Próbáld ki ezt a 8 olajat, ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal vagy az a vágyad, hogy meglásd angyalok útmutatását.

Az angyalok spirituális lények, akiknek energiája annyira könnyű és tiszta, hogy jelenlétüket és útmutatásukat könnyen figyelmen kívül hagyhatja a leterhelt, negatív energiákkal teli ember, ha csak nem emeljük meg a rezgésszintünket és hangolódunk tudatosan az angyalok birodalmára.

Az illóolajok mindegyike sajátos és állandó rezgéssel rendelkezik. Sok illóolaj hihetetlenül magas és könnyű frekvenciát hordoz, amelyek beszippantásakor vagy a bőrre dörzsölve segíthetnek megemelni a rezgésedet, hogy összhangba hozzanak az angyali birodalommal.

Hallgass az intuícióidra, és annak segítségével válassz illóolajat, ami segíthet közelebbi kapcsolatot teremteni az őrangyaloddal vagy bármely más angyallal.
 

Izsóp

A izsóp illóolaj tisztító és erőteljes negatív energia-űző hatásáról ismert. Angyalokkal való kapcsolatfelvétel sokkal könnyebb, ha megtisztítod magad a negativitástól. Az izsóp segít ebben! Emellett elősegíti az egyensúlyt, a belső békét és nyugalmat, a megbocsátást és a hitet, amelyek mind hihetetlenül hasznosak ahhoz, hogy felvedd a kapcsolatot az angyalokkal és meglásd az útmutatásukat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL