ANGYALISKOLA

8 olaj, ami elősegítheti az angyalokkal való kapcsolatteremtést

Az illóolajok erőteljes eszközök arra, hogy gyógyulást hozzanak az életedbe, de a segítségükkel akár az angyalokkal is felveheted a kapcsolatot, ugyanis támogatják a lelki kapcsolat kiépítését. Próbáld ki ezt a 8 olajat, ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot az őrangyaloddal vagy az a vágyad, hogy meglásd angyalok útmutatását.

Az angyalok spirituális lények, akiknek energiája annyira könnyű és tiszta, hogy jelenlétüket és útmutatásukat könnyen figyelmen kívül hagyhatja a leterhelt, negatív energiákkal teli ember, ha csak nem emeljük meg a rezgésszintünket és hangolódunk tudatosan az angyalok birodalmára.

Az illóolajok mindegyike sajátos és állandó rezgéssel rendelkezik. Sok illóolaj hihetetlenül magas és könnyű frekvenciát hordoz, amelyek beszippantásakor vagy a bőrre dörzsölve segíthetnek megemelni a rezgésedet, hogy összhangba hozzanak az angyali birodalommal.

Hallgass az intuícióidra, és annak segítségével válassz illóolajat, ami segíthet közelebbi kapcsolatot teremteni az őrangyaloddal vagy bármely más angyallal.
 

Tömjén

A tömjén illóolaj hihetetlenül magas spirituális rezgést hordoz. A bibliai időkben értékesebbnek tartották, mint az arany. Segít megnyugtatni és megalapozni az energiádat, energikusan felkészít a vibráció felemelésére, hogy kapcsolatba léphess az angyalokkal. Mindemellett erős tisztító tulajdonságokkal bír, amelyek segítenek megszabadulni az blokkoktól és a negativitástól.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL