ANGYALISKOLA

8 fontos üzenet a Halál Angyalától – Vedd át őket Halottak Napja előtt!

Közeleg a Halottak Napja. Az emberek gyászolnak, sokan egy kicsit újra meghalnak a veszteségérzetétől, miközben a szellemvilág átjárói megnyílnak és közöttünk járnak a szeretteink. Mindemiatt van néhány dolog, amire célszerű odafigyelni. Azrael, a Halál Angyala 8 fontos üzenetet küldött neked!

Azrael neve azt jelenti:„Isten segítsége". Legfőbb feladata, hogy segítsen az emberi lelkeknek, hogy haláluk után eljussanak a Mennyekbe. Megvigasztalja a haldoklókat, majd segíti a beilleszkedésüket a másvilágon. De az élő rokonok megvigasztalására és gyászuk enyhítésére. Oldja az olyan érzéseket, mint a kétségbeesés, reménytelenség, bűntudat magányosság és megbánás.

Vigyázz, miket mondasz!

A gyászolók hajlamosak olyanokat mondani, hogy „bárcsak én haltam volna meg”, vagy „bárcsak én is meghalnék” és „nem akarok tovább élni.” Igen ezeket a fájdalom és a gyász mondatja. De nem szabad túl sokszor kimondani ezeket vagy energiát adni nekik, mert azzal bajt hozol a fejedre és elhunyt szerettedére is, aki nem fog tudni miattad békében nyugodni. Inkább olyat mondj, hogy „elfogadom a történteket”, „majd egyszer találkozunk” vagy „boldogok vagyok mert már nem szenvedsz”. Ügyelj a szavaidra Halottak Napján és minden áldott nap, mikor elönt a gyász.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL