ANGYALISKOLA

5 fontos dolog, amit a sorsoddal kapcsolatban tudnod kell! - A Sors Angyalainak üzenete

Talán már tudod, hogy mi a sorsod és hogyan teljesítsd be. Egyáltalán megérted, mi az a sors és hogyan működik. Meglehet, hogy már nincs is szükséged a Sors Angyalainak Uriel, Hachamel és Melathiel üzenetére, de ők még is kérésre pontokba szedték az 5 legfontosabb tudnivalót, ahhoz, hogy Te teljes életet élhess, úgy, hogy mindent megértesz magad körül!

 

Hachamel a helyes megtalálásának, az életútnak és a sorsnak az angyala.

Melathiel az életút, és a sorsfeladat angyala.

Uriel arkangyal pedig, mint az Akasha Krónika őrzője, szintén tudomása van a sorsunkról.

Fordulj bátran bármelyik angyalhoz, akik segítenek megérteni és feltérképezni a Sorsodat, kezdve ezzel az 5 dologgal, amit tudnod kell...

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

2. Sorsszerű kapcsolatok

Ahogy előbb olvashattad, ha valaminek be kell következnie, az is be is fog. Vagyis ha te úgy érzed most, hogy megtaláltad életed szerelmét és vele akarod leélni az életedet – de közben a sorsodban valaki más van megírva – akkor úgy is úgy fognak alakulni a dolgok, hogy elmúljon a szerelem, elválj, majd újra randizz vagy bemutatnak a következőnek és akkor ki fog derülni, hogy tényleg nem ő volt az igazi, hanem az, akit majd csak 10 év múlva ismertél meg.
De sorsszerűek azok a kapcsolataid, amelyeket az előző életedből hoztál. Illetve elintézték az égiek, hogy ismét találkozzatok. Mert újra barátoknak, szerelmeseknek, rokonoknak kell lennetek. Vagy ebben az életben fogtok kibékülni, netán beteljesíteni a szerelmet vagy azt, ami az előző életben nem sikerült.
Mindig tudni fogod melyik a sorsszerű kapcsolat. Az sokkal intenzívebb, erősebb, mondhatni varázslatosabb lesz. Ám ha van hozzá érzéked, még akár bele is pillanthatsz az illetővel való közös előző életbe vagy más úton, de kiderítheted, hogy dolgotok van együtt. Azért, hogy mind a kettőtök karmája tiszta legyen és helyre billenjen. És minden bizonnyal szükségetek van egymásra, ebben az életben.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL